Op zondag 24 februari organiseert Corpus Sanum Herentals haar 47e Dans- & Turnshow in de sporthal van Sport.Vlaanderen. De deuren voor het publiek gaan open om 12u30 en de show begint stipt om 13u30.

Het thema dit jaar is "Cartoons" en vele stripfiguren, tekenfimhelden zullen de revue passeren. Corpus Sanum heeft meer dan 500 leden en bijna alle groepen nemen deel aan de Dans- & Turnshow. Niet alleen kwantiteit maar ook kwaliteit zal er opgevoerd worden.

De kleutergroepen van Herentals en Morkhoven beginnen al van de leeftijd 2,5 jaar en ze zijn zeer talrijk dit jaar. De gemengde groepen van 6 tot 8 jaar 2 nummers omdat ze met zoveel zijn in aantal.

De recreatieve Dans- & Turngroepen wisselen in een snel tempo elkaar af en zorgen voor een gevarieerd programma. Met vele kampioenen in hun rangen garanderen de wedstrijdgroepen voor hoogstaande kwaliteit in hun nummers. De trampolineploeg opent de Show met een bijzonder nummer.

Er zal ook dit jaar weer een gastoptreden zijn van 2 topsportgymnasten, Lore Pauwels en Paris Leysen, Toestelturnen meisjes. Zij trainen hun 3de en beslissende jaar in een basisclub waar ze school en sport kunnen combineren. Uiteraard worden opnieuw de Vlaamse kampioenen gehuldigd van vorig seizoen.

Wegens de beperkte parkeerruimte is het een goed idee om met de fiets te komen of zelfs te voet. Vanaf het station is het via het bruggetje over de Nete geen 10 minuten wandelen.

Voor een namiddag Show en spektakel moet je zondag 24 februari in de BLOSO-hal zijn.

De inkomprijs bedraagt €12 euro aan de kassa en in voorverkoop 10 euro (inkomkaarten kan je kopen in de Vossenberg). Kinderen onder de 12 jaar is gratis en ouder dan 60 of personen met een beperking kunnen binnen voor 6,00 euro (kaarten aan de kassa kopen).